Менувачи на црви

Менувач на црви за електричен мотор

Менувач на црви за електричен мотор

менувач на црви за електричен мотор, под прав агол Службен кутија за електричен мотор, каталог на комплети за опрема за црви, кутија за намалување на менувачот на црви, кутија за менување опрема од црви, менувач на црви, Намалувачи на брзини на црв во WPA серија за продажба, менувач за намалување на црви, Влезно вратило од WP серија со црв волан со монтажа на прирабница

WP Worm менувач за електричен мотор на лагер е развиен врз основа на WD Worm менувач за електричен мотор. Црвот е изработен од високо квалитетен челик 45 # со термичка обработка. Тркалото за црви е изработено од калај бронза. Отпорноста на абење е добра, особено во носивоста. Менувачот „Црв“ за електричен мотор во залиха главно се користи за намалување на преносот на разни механички опрема како што се пластика, металургија, пијалоци, рударство, подигнување и транспорт и хемиска конструкција.

New Right Angle worm gearbox for electric motor For Sale sogears brand is a worm gearbox for electric motor wholesale supplier. Our right angle Worm gearbox for electric motor inventory includes worm gearbox for electric motor in a number of standard configurations, with a wide range of available ratios to provide maximum efficiency.

Менувач на црви за електричен мотор

Според излезот на вратилото на WPDA Worm менувачот за електричен мотор, постојат шест насоки на R, L, V, W1, W2 и
((Ве молиме погледнете ја табелата за спецификација на димензијата за инсталација за детали), користејќи увезени лежишта, масло
заптивки и масло за подмачкување, а тркалото за црви е направено од алуминиумска бронза. Seiko производство, одлично
подобрување на работниот век на менувачот на црв Worm за електричен мотор, работи прилично непречено, без бучава, без вибрации, висока трансмисија
ефикасност и така натаму.
Откако ќе се помине тестот за склопување на менувачот Worm за електричен мотор, обично се изведува тест без оптоварување (тест). На
тест-тест треба да се изврши според номиналниот број на вртежи или бројот на вртежи со големи оски
(500-1500 r / min). За време на тестот, треба да се инјектира доволно масло според нивото на маслото, означено со
манометар. Времето на тестирање се препорачува да биде 1 час. Во исто време кога ќе се достигне времето за тест,
дополнително е потребно да се провери дали се исполнети следниве услови:

1 Делот за поврзување и прицврстувачите не смеат да имаат никаква олабавување;

2 Нема да има истекување на нафта или истекување на нафта на секој заптив или спој;

3 Работата на менувачот на црви за електричен мотор треба да биде стабилна и нормална, и не смее да има влијание или вибрации;

4 Температурата на површината на менувачот на црви на електричниот мотор треба да биде во нормален опсег;

5 За континуиран работен менувач на црв за електричен мотор, тестот за оптоварување мора да се изврши под услов на номинално оптоварување
ротирање не помалку од 2 часа, температурата на маслото за подмачкување не треба да биде повисока од 35 ° C,
а покачувањето на температурата на лежиштата не треба да биде повисоко од 40 ° C.

Менувач на црви за електричен мотор

For industry applications that demand reliable speed reduction at a high energy efficiency, worm gearbox for electric motor from sogears offer a perfect solution. We carry worm gearbox for electric motor products in double reduction, single reduction and worm-helical types for versatile functionality, good performance.

Карактеристики:Преносот е стабилен, вибрациите, ударите и бучавата се мали, односот на намалување е голем, разноврсноста е широка и може да се користи со разни механички капацитети. Може да се добие поголем однос на преносот со едностепен менувач, компактен структура , повеќето модели на менувач на црви за електричен мотор имаат подобро самостојно заклучување, можат да го зачуваат уредот за сопирање за механичка опрема со барања за сопирањеГубењето од триење на мрежење на забот на црвиот навртки и забите на црвот е голема, така што ефикасноста на преносот е помала од менувачот, лесна за загревање и висока температура.Повисоки барања за подмачкување и ладење.

      5, добра интероперабилност, црв опрема се произведени според националните стандарди, лежишта, масло заптивки, итн се користат стандардни делови.

6, типот на кутијата има основен тип (кутијата е вертикална или хоризонтална структура со подножјето) и универзален тип (кутијата е правоаголна паралелепипедна, со повеќе фиксни дупки, без долната плоча или друго дно) Различни типови на структура како што е табла за нозе)

Постојат два основни типа на приклучок за влезно вратило (единечно влезно вратило и двојно влезно вратило) и два вида моторни прирабници.Излезните и влезните вратила ја имаат влезната вратило на дното и на горниот дел; излезната вратило е нагоре и надолу; влезната вратило е нагоре и надолу.Менувач со две или три црви од црви може да се користи за да се формира повеќестепен менувач на црви за електричен мотор за да се добие одличен сооднос на менувачот.Менувач на црви за електричен мотор 

Мерки на претпазливост
1 Преносот е стабилен, вибрациите, ударот и бучавата се мали, односот на намалување е
голема, разноврсноста е широка и може да се користи со разни механички капацитети.
2 Губењето од триење на мрежење на забот на црвиот навртки и забите на црвот е голема, така што ефикасноста на преносот е помала од менувачот, и лесно може да се генерира топлина и висока температура.
3 Повисоки барања за подмачкување и ладење.
4 Може да добие голем сооднос на пренос со единечна трансмисија и има компактна структура. Повеќето модели имаат подобри перформанси на самостојно заклучување и можат да заштедат уреди за сопирање за механичка опрема со барања за сопирање.
5 Типот на кутијата има основен вид (кутијата е вертикална или хоризонтална структура со подножјето) и универзален тип (каросеријата е правоаголна паралелепипација, а мулти-фацените фиксирани дупки за завртки се обезбедени без подлога за подножје или дополнително дно. Различни видови структура, како што е табла за нозе)
6 WP леано железо Службен кутија за приклучување на вратилото на електричен мотор има основен тип (единечно влезно вратило и двојно влезно вратило), со моторна прирабница.
7 Насоката на положбата на излез и влезна вратило има влезна вратило вклучена и под; излезна вратило нагоре и надолу; влезно вратило нагоре и надолу.
8 Меѓусебната компатибилност е добра, запчаниците за црви се произведуваат според националните стандарди, а стандардните делови се користат за лагери и заптивки на нафта.
9 Менувач со две или три црви од црви може да се користи за да се формира повеќестепен менувач на црви за електричен мотор за да се добие одличен сооднос на менувачот

Добри цени за менувач на црви за електрични мотори, добавувачи на индустриски вишок, мотори за продажба на брзини, брзина за продажба Менувач на црви за електрични мотори, брзина за продажба менувач на црви за електрични мотори, добавувачи на индустриски наизменична струја Преносен менувач на прав агол за електричен мотор и наши висококвалитетни менувачи на прав агол и менувач со брзина црв за електрични мотори имаат најлонски или бронзени запчести црви, цврсти или шупливи шахти и се произведени за широк спектар на апликации. 

Изложба на менувачот на црви од WP серија за електричен мотор и други релевантни производи што се достапни за продажба преку е-пошта и со менувач на црви од црв во залиха во моментов.

Менувач на црви од серија WP за електричен мотор: со двојно намалување или сингл. Менувач со двојно намалување на црвот за електричен мотор Конфигурација на производи. Производителите на IPTS, Inc. со двојно редукција Серво менувач за електрични мотори кои се изградени да траат. Двојно намалување WP серија менувач на црви за електричен автопат изработен со исти компоненти со висок квалитет како единечен менувач на црви WP серија за електричен мотор.

 Менувач на црви за електричен моторМенувач на црви за електричен мотор

Менувачот на црв од Worm за електричен мотор ги има следниве предности:
1 Силна цврстина и одлични перформанси на дисипација на топлина.
2, лесен за инсталирање и одржување.
3 Производот има голема прецизност, стабилна работа, тивка и без вибрации.
4 Висока безбедност и сигурност и долг работен век.
5, фабричка директна продажба, целосни спецификации на моделот, берза.
6. Структурата на кутијата е интегрална, изгледот е убав, а цврстината е добра
Детали за производот
Прво, WP кастинг за кастинг за црв за преглед на електричен мотор:
    Менувач на WP Worm за електричен мотор е развиен врз основа на wd Worm менувач за електричен мотор. Црвот е изработен од високо квалитетен 45 #
челик со термичка обработка. Тркалото на црвот е направено од калај бронза. Отпорноста на абење е добра, особено во т
тој има капацитет. Главно се користи за намалување на преносот на различна механичка опрема како што е
како пластика, металургија, пијалоци, рударство, кревање и транспорт и хемиска конструкција.
Второ, WP менувач на леано железо за карактеристики на електричен мотор:
    1 Преносот е стабилен, вибрациите, ударите и бучавата се мали, односот на намалување е голем,
разноврсност е широка, и може да се користи со разни механички капацитети.
    2 Може да добие голем сооднос на пренос со единечна трансмисија и има компактна структура.
Повеќето модели имаат подобри перформанси на самостојно заклучување и можат да заштедат уреди за сопирање за механичка опрема
со барања за сопирање.
    3 Губење на триење на мрежење на забот на црвот завртка за заби и површината на забот на црв опрема е голема, така и
ефикасноста на преносот е пониска од менувачот, лесно се загрева и висока температура.
    4 Повисоки барања за подмачкување и ладење.
    5, добра интероперабилност, брзините на црви се произведуваат според националните стандарди, лагери, масло
заптивки, итн., се користат стандардни делови.
    6, типот на кутијата има основен вид (кутијата е вертикална или хоризонтална структура со подножје) и a
универзален тип (кутијата е правоаголна паралелепипирана, со повеќе фиксни дупки, без долната плоча или друга)
дно) Различни видови структура, како што е табла за нозе)
    7 Постојат два основни типа на приклучок за влезно вратило (единечно влезно вратило и двојно влезно вратило) и два
видови моторни прирабници.
    8 Излезните и влезните вратила ја имаат влезната вратило на дното и на горниот дел; излезната вратило е нагоре и
долу; влезната вратило е нагоре и надолу.
    9 Менувач со две или три црви од црви може да се користи за да се формира повеќестепен менувач на црви за електричен мотор за да се добие одличен однос на менувачот.

Менувач на црви за електричен мотор
Трето, WP леано железо Менувач на црви за работни услови на електричен мотор: 1. Брзината на црвот на менувачот Црв за електричен мотор не може да надминува 1500r / min. 2. Температурата на работната средина е -40 ° C - +40 ° C. Кога температурата на работната средина
е пониска од 0 ° C, маслото за подмачкување мора да се загрева на над 0 ° C пред да започнете. Кога работната околина
температурата е повисока од 40 ° C, мора да се преземат мерки за ладење. 3. Менувачот Црв за електричен мотор може да се ротира во позитивни и негативни насоки. Четврто, забелешка: 1. Оска за запченици на црви никогаш не може да се користи како влезно вратило. 2. Поддржувачкиот мотор (т.е. напојување) не може да ја надмине вредноста наведена на етикетата. 3. Ако корисникот сака да ја смени насоката на влезната вратило, долниот краен капак на долната вратило може
да се отстрани, вратилото на црвот може да се извади и 180 може да се прилагоди. Само вчитај го. Немој да чукаш
кога ќе се инсталираат, полека возете ги двете шахти за да ги вклучите.
Оваа серија е дизајнирана и произведена според меѓународниот Q / MD1-2000 стандарден технички стандард за квалитет.
Бидејќи оваа серија на производи усвојува нова технологија и производство на нови материјали, перформансите на
целата машина е подобра од онаа на странски производи од ист тип. Менувач на црви за електричен мотор има уникатна форма
и структурата. Кутијата е убава по изглед и е изработена од високо квалитетни материјали.
Добро примена од корисниците, тоа е најдобриот избор за модерната индустриска опрема да постигне голем вртежен момент, голем
сооднос на брзина, низок шум, уред за контрола на пренос на механичка редукција со висока стабилност
Менувачот на црви на Worm за електричен мотор е механизам за пренос на моќност кој користи конвертор на брзината на менувачот за да се забави
бројот на вртежи на моторот (моторот) до потребниот број на вртежи и да се добие а
механизам со голем вртежен момент. Спецификации на производот: 40 250; Сооднос на трансмисија: едностепен 10 ~ 60, двостепен 200 900; Влезна моќност: едностепена 0.12 33.20 kW (брзина на влез 1500rpm); двојна фаза 0.12 17.71 kW; Излезен вртежен момент: едностепен 6 ~ 6050N • m; двостепена фаза 63 6050 N • m. Вкупно повеќе од 20,000 различни спецификации, стапки на пренос, врски и начини на инсталација
се достапни за сериите 60 за да се задоволат различните потреби на корисниците.

Основна структура на менувачот Црв за електричен мотор: Главно составен од делови за пренос црв опрема, вратило, лежиште, кутија и неговите додатоци. Може да се подели
во три основни структурни делови: кутија, опрема за црви, комбинација на лежишта и вратило. Кутијата е основата на сите
додатоците во менувачот Црв за електричен мотор. Тој е важен дел кој ги поддржува фиксните делови на вратилото, обезбедува
правилната релативна положба на деловите за пренос и го поддржува товарот што дејствува на менувачот на црв за електричен мотор. Главниот
функција на менувачот на црви е да ги пренесе движењето и моќта помеѓу двата затегнати шахти. Главниот
функција на лежиштето и вратилото е пренос на енергија, работа и ефикасност.
Намалување на црвената опрема и карактеристики: Американска технологија, траен, непречен пренос, големо носење
капацитет, низок шум; компактна структура, голем сооднос на пренос; широк извор на енергија, мотор или друга моќност
возење.
Додатоците на менувачот на Worm за електричен мотор се објаснети на следниов начин: капаче / вентилатор за нафта, главно користено за испуштање на гас во менувачот Worm за куќиште на електричен мотор; Крајниот капак е поделен на голем краен поклопец и мал краен поклопец. Крајниот капак е аксијална позиција на
фиксната компонента на подот и е подложена на аксијално оптоварување, а двата краја на дупката на седиштата на лежиштето се
затворен со носач; Масло заптивка; главно се користи за да се спречи истекување на маслото за подмачкување во шасијата и да се подобри времето за употреба
масло за подмачкување; Приклучок за одвод на нафта, главно се користи за празнење на валкано масло и чистење при замена на маслото за подмачкување; Капакот / маркичката на маслото главно се користи за да се види дали количината на маслото во менувачот на црв е за електричен мотор
шасијата е до стандардна;
WP серија Wbox менувач за електрични моторни производи користат највисоки стандарди при изборот на материјали и производство
процеси, како што се употреба на високо-квалитетно синтетичко масло, увезени пломби со бренд, итн., завршна обработка, рафинирање,
прецизно производство на склопување. Комуналниот модел има предности на убавиот изглед, удобен
инсталација, компактна структура, низок шум и висока ефикасност.
Преживејте по квалитет, развивајте по уста Производство на осум серии на повеќе од повеќе видови 10,000 брзина Црвен менувач за електричен мотор, опфаќа металургија, камен, дрво,
тутун, кожа со храна, текстил, стакло, медицинска, хемиска, лесна индустрија, гума, градежништво, морска и
други индустрии.

Менувач на црви за електричен мотор

Работните услови:Брзината на црви на WP Worm менувачот за електричен мотор не може да надмине 1500r / min.Температурата на работното опкружување е -40 ° C - + 40 ° C. Кога температурата на работното опкружување е пониска од 0 ° C, маслото за подмачкување мора да се загрева на над 0 ° C пред да започнете.

      Кога температурата на работната средина е поголема од 40 ° C, мора да се преземат мерки за ладење. Sogears Motor manufactures helical type and worm type gear Worm gearbox for electric motor (gearboxes) for gearmotor. All of our worm gearbox for electric motor have excellent quality and power transmission applications. New worm gearbox for electric motor products manufacturing in China, with stylish and cool design emerge. For the new and latest worm gearbox for electric motor products in 2019 from credible China manufacturers, suppliers and factories. Contact most popular products of manufacturer from sogears.

Менувачот на црви за електричен мотор во парк може да се ротира во позитивни и негативни насоки.мерки на претпазливост:Врата вратилото на црвот никогаш не може да се користи како влезна вратило.Поддржувачкиот мотор (т.е. моќност) не може да ја надмине вредноста наведена на етикетата.Ако корисникот сака да ја смени насоката на влезната вратило, може да се отстрани долниот крај на капакот на долната вратило, може да се извади вратилото на црвот и може да се прилагоди 180. Само вчитај го.

Менувач на црви од серија WP за електрични мотори се користат низ целиот свет во најразлични апликации. Менувачот на менувачот Црвен погон за електрични мотори ја намалуваат брзината и го зголемуваат вртежниот момент. Менувач на црви од серија WP за електрични мотори понекогаш се нарекува брзина Worm менувач за електрични мотори, погони или менувачи. Постојат различни видови на менувачи Црниот менувач за дизајни за електричен мотор. Можете да најдете повеќе детали од нас и да не контактирате сега.

      Не тропајте силно кога сте инсталирани, полека возете ги двете вратило за да ги натерате. црвен менувач за електрични мотори Еднократно намалување Конструирано со тркала од црвена црвена леано црвена цврстина и зацврстен челичен црв од легура на земја, интегриран со вратило за да се обезбеди долг живот без проблеми. црв менувач за електричен мотор Двојно намалување единици со двојно намалување се изработени со истите компоненти со висок квалитет како и единечниот редуктор Мрежа за црви за електрични мотори.

 Менувач на црви за електричен моторМенувач на црви за електричен мотор

Менувач на WP Worm за електричен мотор е развиен врз основа на WD Worm менувач за електричен мотор. Црвот е изработен од високо квалитетен 45 #
челик со термичка обработка. Тркалото на црвот е направено од калај бронза. Отпорноста на абење е добра, особено во
капацитет на лежиште. Менувачот на црви од Worm за електричен мотор главно се користи за намалување на преносот на разни
механичка опрема, како што се пластика, металургија, пијалоци, рударство, кревање и транспорт, и
хемиска конструкција
Карактеристики: 1. Преносот е стабилен, вибрациите, ударите и бучавата се мали, односот на намалување е голем,
разноврсност е широка, и може да се користи со разни механички капацитети.
2 Може да добие голем сооднос на пренос со единечна трансмисија и има компактна структура.
Повеќето модели имаат подобри перформанси за самостојно заклучување и можат да заштедат уред за сопирање
3, завртки за црви и опрема за црви за механичка опрема со барања за сопирање. Триење на мрежење
загубата на површината на забот е голема, така што ефикасноста на преносот е помала од онаа на менувачот, и е лесна
да се генерираат топлина и висока температура.
4 Повисоки барања за подмачкување и ладење.
5, добра интероперабилност, брзините на црви се произведуваат според националните стандарди, лагери, заптивки на нафта,
итн. се користат стандардни делови.
6, типот на кутијата има основен и универзален тип
 

        1. Детали за:

Овој производ е цилиндричен менувач на црви од црв во залиха, произведен според националниот стандард „GB10085-88“ .инсталација на инсталација: 1 основна инсталација, 2 инсталација на прирабници, 30,000 може да се инсталира.Излез на владата: 1 излез на цврсто вратило, излез со шупливо вратило 2.

4, сооднос на редукција: 1 основен тип (единечна фаза) 1: 10 - 1: 60, 2 тип на комбинација (двостепен) до 1: 3600, 3 комбинација од три или повеќе нивоа е поголема.

5, моќност на моторот (влез): 0.12KW - 15KW

Low Input WP series worm gearbox for electric motor. About Sogears Company. Over Four Decades of Quality Manufacturing. Sogears Products has been manufacturing high quality WP series worm gearbox for electric motor for power transmission systems since 1975. Our WP series worm gearbox for electric motor include right angle, bevel, worm gear and spindle for various types of on and off-road. Our motors & Worm gearbox for electric motors may be purchased mechanically OK or E-OK or reconditioned with a WARRANTY. The best value is the WP series worm gearbox for electric motor. WP series worm gearbox for electric motor were purchased and never put into service. The savings on these items can be up to 70%. Used WP series worm gearbox for electric motor are also a great value.

Менувач за продажба

Коси запчаник, Мотор со заоблен запчаник, Спирален запчаник, Спирален запчаник мотори, Спирален запчест запчаник , Мотор за запчаник со спирален коси

Офсет мотор

Спирална опрема, Helical Gear Motors

Моторен мотор за црви со црв шие

Спирален запчаник, Спирален запчаник мотори, Запчаник за црви, Мотор со запчаник со црви

Менувачи од типот на флендер

Коси запченик, Спирален запчаник

Циклоиден погон

Циклоидна опрема, мотор со циклоидна опрема

Видови на електричен мотор

AC мотор, индукциски мотор

Механички погон со променлива брзина

Циклоиден запчаник , Мотор со циклоиден запчаник, Спирален запчаник, Планетарен запчаник, Мотор со планетарен менувач, Мотор со спирален заоблен запчаник, Запчаник со црви, Мотори за запчаници со црви

Видови на менувач со слики

Спирален запченик, Спирален запчаник, Спирален запченик

Комбинација на електричен мотор и менувач

Циклоидна опрема, мотор со циклоидна опрема

Цикло на сумитомо тип

Циклоидна опрема, мотор со циклоидна опрема

Менувачки менувач за електричен мотор

Коси запченик, Спирален запчаник

Кутија за преклопување на белиот бул

Спирален запченик, спирален запченик

датум

07 2019 септември

Тагови

Опрема за црви

 Производител на Geared Motors and Electric Motors

Најдобра услуга од нашиот експерт за пренос на возење до вашето сандаче директно.

Да стапат во контакт

Yantai Bonway Manufacturer Ко. Ltd

ANo.160 Changjiang Road, Yantai, Шандонг, Кина (264006)

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2024 - Drzavjanstvo.mk Sogears. Сите права се задржани.