English English

Прекинувач на струјното коло Шнајдер

Нашите производи

Ние сме ваш еден изворен раствор за сите ваши потреби на прекинувач и опрема. Прекинувачите на струјното коло се дизајнирани да го „скршат“ протокот на електрична енергија за да ги заштитат луѓето и опремата кога струјата достигнува небезбедно ниво поради преоптоварување, краток спој или друго електрични дефекти. Ние нудиме широк спектар на производи, како што се, МЦБ Шнајдер, МЦБ Шнајдер, Шнајдер прекинувач, ремек-дело МТЗ, АЦБ Шнајдер, ГВ2 Шнајдер, Прекинувач на воздушни кола Шнајдер,
a9f74106, mcb 63 amp 4 столб цена шнајдер, a9n61526, минијатурни прекинувачи, прекинати прекинувачи во форма
mccb шнајдер

mccb шнајдер

шнајдер mtz

шнајдер mtz

плоштад г 20 прекинувач за засилување тандем

плоштад г 20 прекинувач за засилување тандем

цени на цени mccb schneider

цени на цени mccb schneider

плоштад г 125 прекинувач на засилувачи

плоштад г 125 прекинувач на засилувачи

воздушен прекинувач шнајдер на воздухот

воздушен прекинувач шнајдер на воздухот

шнајдер мерлин gerin schneider mcb цена

Електрична електрична енергија Шнајдер

gv2me21 acti 9 mcb, gv2p08 square d breaker breaker, gv2p10 mccb 100a schneider, gv2p14 square d qo 20 amp gfci breaker, gv2l14 gv2me03 merlin gerin breaker, gv2p07 merlin gerin c60h, gv2p16 спектар на производи и gv2 Склопки: EasyPact EVS, MasterPact MTZ, MasterPact NW, Masterpact MT, MasterPact NT, MasterPact NW DC and DC PV, MasterPact NT and NW UL 20 наведени, MasterPact NT и NW морнарица, MasterPact UR, EasyPact MVS, MyPact, EcoStruxure Power Commission, Ремек пакт М, ComPa.

Услуги за енергија и одржливост

Подгответе се за mccb 1000a schneider, Square d qo 20 amp прекинувач, Оптимизирајте го вашиот електричен дизајн за дистрибуција Schneider motor breaker circuit, Истражете ги придобивките од shunt trip schneider, masterpact breaker, со цел да им обезбедите на клиентите високо квалитетен минијатурен прекинувач Schneider и издржливи производи . Имаме најширок спектар на прекинувачи во индустријата, Merlin gerin multi 9 c60h вклучувајќи прекинувачи Square D, прекинувачи на квадрат d edb, прекинувачи на квадрат d, за супериорна заштита на колото, gv2me16 schneider, schneider acti 9 mcb, легендарниот PowerPact обликуван прекинувач за случај (MCCB), нудат прекинувач со квадрат d qo 30 засилувачи и прекинувачи за воздушно струење на MasterPact со голема струја (ACB), шнајдер со прекинувач за истекување на земја од светска класа. 

Изградена на 60 години иновативна и сигурна заштита
schneider електричен c60n мерлин герин мајстор
Шнајдер ВЦБ Мерлин Герин Ц60а
шнајдер mcb одбор Мерлин gerin acb
dc mcb шнајдер
струјни прекинувачи на паметни кола
mcb 3 фазен шнајдер
прекинувачи на шнајдер

Прекинувачи на прекинувачи и прекинувачи

После долгогодишен развој, Шнајдер ја освои довербата на многу големи фиксни клиенти преку високо квалитетни производи и одлични услуги. Од легендарниот прекинувач за обликување на камиони со облик ComPact (MCCB), па сè до струјниот прекинувач со струја на струја со струја MasterPact, (ACB), нашите производи нудат сигурност и перформанси за вашиот електричен систем на дистрибуција, обезбедување на електрична заштита во случај на преоптоварување на струја или краток спој. Повеќегодишно искуство во производство е да ви обезбедиме добри производи. Различни типови на прекинувачи на струји може да вклучуваат карактеристики на дизајнот што обезбедуваат дефект на земја и / или лак за заштита од станбена употреба, или со мерни и алармни функции и далечинска контрола за вклучување / исклучување за комерцијална и индустриска употреба.

Нарачајте количина наЕден делДве парчињаТри парчињаСите квантитантие прифатливо.

Ние ги прифаќаме сите количини дури и едно парче што ќе го испратиме за вас. Во нашиот магацин има големи делови на Шнајдер и едно или две парчиња не е проблем за нас. Се разбира, поголема количина, подобра цена. Предлагаме да порачате што е можно повеќе.
Плаќањето може да биде телеграфски трансфер или PayPal или кредитна картичка, па дури и Alipay. Имаме над 30 години искуство во меѓународната трговија и многу исплати што можеме да ги прифатиме. Ние ќе ви ги испратиме сметките откако ќе донесете одлука на кој начин ќе нè платите.
Испораката е преку различни начини, како што се преку воздух, или по море или од врата до врата преку курир. За мала количина, предлагаме да испраќаме преку воздушен пат или преку курир затоа што на морските превозници не им се допаѓаат товарите со мала тежина над 100 килограми подолу. Исто така, времето за транспорт зависи од начинот на кој ќе изберете и ние ќе ви дадеме совет кога ќе нарачате за нарачки.
Ние сме агенти на Шнајдер во Кина и ги гарантираме сите делови на АББ кои ги продаваме е оригинална. Има QR код во деловите и се што можете да проверите од официјалната веб-страница на Schneider.
Контактирајте нè денес и добијте ја вашата прва понуда сега!

Вашите повратни информации се многу увезени за нас.

Пополнете го потребното поле.
Пополнете го потребното поле.

 Производител на Geared Motors and Electric Motors

Најдобра услуга од нашиот експерт за пренос на возење до вашето сандаче директно.

Да стапат во контакт

Yantai Bonway Manufacturer Co.ltd

ANo.160 Changjiang Road, Yantai, Шандонг, Кина (264006)

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2024 - Drzavjanstvo.mk Согери. Сите права се задржани.