ac -генератор- vs- ac- мотор

Мотор на црви, материјал за опрема за црви

Цилиндричен мотор на црв од WS тип

Опсег на примена

Опсег на примена на цилиндричен менувач на црви од типот WS Овој стандард е прва класа на трансмисија Архимед цилиндричен мотор на црв; WS (горен црв) WD (црв надолу). (Спиралниот цилиндричен мотор на црви со брзина на архимед е погоден за црви каде што брзината на лизгање не е поголема од 7.5m / s; брзината на црвот не надминува 1500r / min; температурата на работната средина е -40 ~ +40 ° C; и може да работи позитивни и негативни насоки повод.

WS цилиндричниот Worm gear мотор е цилиндричен Worm gear мотор во прва фаза. Материјалот за запчести црви има предности на голем сооднос на пренос, компактна структура, мал волумен, низок шум, стабилно работење и добра сопственост на само-заклучување.

Црвот на моторот Worm gear е направен од 45 јаглероден челик и е темпериран. Опрема за црви е излиена со алуминиумска бронза ZQAL9-4. Зацврстените лежишта за валјаци се користат за поддршка на влезната вратило. Крајот на вратилото е опремен со заптивка за масло од скелет за да се спречи истекување на маслото и да се продолжи работниот век.

Моторот за опрема за црви главно се користи за намалување на опрема на металургија, рударство, дигање, транспорт, хемикалии, градежништво, текстил, лесна индустрија и друга механичка опрема, особено за мобилна опрема за подигнување, како што се станици и магацини. . Применливо за брзината на лизгање на положбата на црвот не е поголема од 7.5 m / s

Цилиндричен цврст модел на мотор со опрема за црви од типот WS

 NER GROUP CO., LIMITED е професионален производител и извозник на редуктори на менувачи, мотори на запчаници и електрични мотори веќе неколку години од Кина.
Ние веруваме дека можеме да соработуваме со вас за овој бизнис и ве молиме контактирајте не ако сте заинтересирани.
Добредојдени сте да ја посетите нашата веб-страница за каталог за повеќе информации:
www.sogears. Со
Мобилен: + 86-18563806647
www.guomaodrive.com
https://twitter.com/gearboxmotor
Viber / Line / Whatsapp / Wechat: 008618563806647
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.; ID на Skype: qingdao411
Бр.5 патот Ваншушан, Јантаи, Шандонг, Кина

 Производител на Geared Motors and Electric Motors

Најдобра услуга од нашиот експерт за пренос на возење до вашето сандаче директно.

Да стапат во контакт

Yantai Bonway Manufacturer Ко. Ltd

ANo.160 Changjiang Road, Yantai, Шандонг, Кина (264006)

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2024 - Drzavjanstvo.mk Sogears. Сите права се задржани.