Прекинувачи на Шнајдер

Прекинувачи за исклучување на Schneider

Компактен INS40 до INS2500 / Compact INV100 до INV2500 - Трансфер пакт | Schneider Откријте го Schneider Electric опсегот на производи во сигурносни прекинувачи и исклучувајте ги прекинувачите. шнидер-прекинувач, како рачна (MTSE), така и автоматска (ATSE) опрема за префрлување, која се нуди за прекинувачи (Класа CB) и прекинувачи за прекинувачи (Class PC), електрични прекинувачи за schneider xb4bd33 NSXm NA, swtich disconnector xb4bd21 zcp21 телемеханичен ограничен прекинувач xb5ad33 ComPact INS / INV дисконекторите го оптимизираат вашиот разводник zb4bd2 schneider lisse NSX NA прекинувачи за исклучување xcmd2102l1 од 40 А до 2500 Axckj xckm schneider vivace xb4bd25 NSXm NA xb4bg21 tcsesu083fn0 zencelo zb4bd3 schneider pi4 xb

Омилени нисконапонски електрични производи за дистрибуција

schneider zencelo телемеханичен прекинувач

Преносни табли со низок напон до 4000A

телемеканичен прекинувач под притисок xckmr54d1 xckj10541h29 osiswitch Schneider прекинувач за светло Schneider изолатор Schneider avataron
md3304x zb4bg2

Моторни контроли и контакти за сите индустрии

ats schneider, telemecanique ositwitch, прекинувач за придушување на шнајдер, хармонија xb4 zcd21
изо4бад5 изолаторски прекинувач шнајдер

Систем за труење на автобус од 20А до 6300А

Постојат и искусни стари инженери и иновативни млади луѓе.
ограничен прекинувач на schneider крајниот безветен

Powerpact B Прекинувачи со калапи со калапи од 15A до 125A

tcsesb083f23f0 zb4bg4 прекинувач на селекторот Шнајдер безбедносен прекинувач Schneider telemecanique zcp21 

Нисконапонски Schneider Склопки и системи

Од домашни апликации до комерцијални и индустриски, ние нудиме комплетен спектар на производи за безбедност и решенија за вашите потреби за заштита. Моделите на производи што ги обезбедуваме се xb4bd21, xb4bd33, zcp21, zb4bd2, телемеканичен граничен прекинувач и така натаму. Ние нудиме и други видови производи се прекинувачи за исклучување и безбедносни прекинувачи. Обезбедува електрично поврзување со тешка преносна опрема. Дизајниран да биде цврст, сигурен и да обезбедува исклучителни перформанси во најтешките услови. Играјте клучна улога во денешните трговски и индустриски поставки, изолирајте ја моќноста во секојдневните активности, обезбедете ефикасен начин за прекинување на напојувањето во итни случаи, обезбедете заклучување на видот при исклучување на видот.

Обезбедување ефикасност, сигурност и поврзаност


Снајдер за копче за итни случаи Направете го прекинувачот и доживејте полесно поставување, инсталирање и каблирање 9001ks11b. Достапно во три стандардни големини на рамки благодарение на додавањето на ComPact NSXm, прекинувачи за Schneider livia, прекинувачи за обликување на кутии ComPact NSX, со интегрирана заштита од истекување на земја и стандардизирана галантерија - Schneider ulti што значи дека заштедувате простор, време и напор!
Доживејте мир на умот со обликувани автоматски прекинувачи sea91253n оптимизирана по големина и одликувајќи со новини прилагодени на вашите потреби. telemecanique nautilus Рото-активна ™ кршење технологија, помага да се зголеми животниот век на работата. електрично копче за шнајдер Можете да зависите од опсегот ComPact, дури и во најстресните средини.
прекинувач за исклучување на шнајдер Локалната и далечинската комуникација со аларм за патување и пред-аларми овозможуваат зголемена проактивна оперативна и енергетска ефикасност. Наменети да работат во рамките на архитектурата EcoStruxure ™ Моќ, xcs телемеханиката обезбедува корективни, 9001ks43b превентивно и предвидливо одржување, како и решенија за управување со моќност.
сензор за телемеканиска близина
телемеканик xck j h29
прекинувачи на опанење со шнајдер

Нарачајте количина наЕден делДве парчињаТри парчињаСите квантитантие прифатливо.

Ние ги прифаќаме сите количини дури и едно парче што ќе го испратиме за вас. Во нашиот магацин има големи делови на Шнајдер и едно или две парчиња не е проблем за нас. Се разбира, поголема количина, подобра цена. Предлагаме да порачате што е можно повеќе.
Плаќањето може да биде телеграфски трансфер или PayPal или кредитна картичка, па дури и Alipay. Имаме над 30 години искуство во меѓународната трговија и многу исплати што можеме да ги прифатиме. Ние ќе ви ги испратиме сметките откако ќе донесете одлука на кој начин ќе нè платите.
Испораката е преку различни начини, како што се преку воздух, или по море или од врата до врата преку курир. За мала количина, предлагаме да испраќаме преку воздушен пат или преку курир затоа што на морските превозници не им се допаѓаат товарите со мала тежина над 100 килограми подолу. Исто така, времето за транспорт зависи од начинот на кој ќе изберете и ние ќе ви дадеме совет кога ќе нарачате за нарачки.
Ние сме агенти на Шнајдер во Кина и ги гарантираме сите делови на Шнајдер што ги продаваме е оригинална. Има QR код во деловите и се што можете да проверите од официјалната веб-страница на Schneider.

Вашите повратни информации се многу увезени за нас.

Пополнете го потребното поле.
Пополнете го потребното поле.

 Производител на Geared Motors and Electric Motors

Најдобра услуга од нашиот експерт за пренос на возење до вашето сандаче директно.

Да стапат во контакт

Yantai Bonway Manufacturer Ко. Ltd

ANo.160 Changjiang Road, Yantai, Шандонг, Кина (264006)

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2024 - Drzavjanstvo.mk Sogears. Сите права се задржани.